Hur att skrota din bil i stockholm

Innan man beslutar att skrota din gamla bil, se till att leta efter en ansedd bil skrotning företag i Stockholm. Det finns gott om företag, men du måste se till att de erbjuder gratis och snabb hämtning av din gamla bil. En annan sak att leta efter är om de överensstämmer med Stockholms stad villkor och om de kan skrota bilen i en miljövänlig process.

Vissa problem bil kräver yrkeserfarenhet och ärlig teknisk kunskap endast en mekaniker kan ge. Men detta betyder inte att du ska vara rädd för att närma sig bilen med ett verktyg ändå. Det finns vissa bil korrigeringar som varje människa bör vara i stånd att göra själv. Din mekaniker kan inte tacka dig för att lära dem, men din plånbok säkert kommer.

Hur man byta en säkring av en bil

1. Leta reda på bilens gruppcentralen. Du kan behöva kontrollera instruktionsboken, men de kan vanligtvis hittas under ratten.

2. Ta bort säkringen panelen omslag. Inuti ser du en rad olika färger och siffror som betecknar olika strömstyrkor medan ett diagram (vanligtvis på baksidan av omslaget) visar vad varje säkrings befogenheter i bilen.

3. Leta reda på säkring. Insidan kommer vanligtvis att vara svart eller metallfilament kan brytas. Om det är mörkt, kanske du vill ha en ficklampa för att göra detta till en snabbare jobb.

4. Ta bort den trasiga säkringen. Du kan använda en rad olika verktyg (eller hoppa över verktygen och använda händerna) för att extrahera den trasiga säkringen, är det viktigt att använda vård. Bil säkringar kan bryta lätt och en trasig bil säkring är mycket svårare att komma ut än en helt intakt en.

5. Sätt en ersättningsbil säkring med rätt amperetal-make del av gruppcentralen och bruksanvisningen på detta. Med hjälp av en säkring med fel amperetal kan orsaka allvarliga elektriska problem.

6. Håll några extra säkringar av olika strömstyrkor i handskfacket. I en sylt, kan du alltid ta en säkring ifrån en mindre använd funktion av samma amperetal och använda den för något mer akut, men detta är bara en temporär fix. Till exempel, om säkringen för din elfönsterhissar blåses och det finns inget regn i prognosen dra arbets säkring som är tilldelade för bakre vindrutetorkare och använda den för fönsterhissarna. Bara dubbelkolla att de strömstyrkor för varje är densamma.

7. Starta antändning av bilen för att kontrollera om din hantverk har lönat sig.

8. Om samma säkring blåser snart efter att du ersatt det eller inte fungerar alls, kan det vara dags för en resa till mekaniker eller skrota bil.

Relaterad
skrota bil
skrota Bilen
skrota bil utan papper
skrota bil pris
skrota Bilen kostnad
skrota Bilen gratis

Continue Reading